1 tærtebund ( jeg valgte en færdigkøbt )
350 g. kylling i strimler
1 bk. cocktailtomater
1 løg i skiver
1 fed knust hvidløg
2 bdt. forårsløg
1 pk. sukkerærter
3 æg
1/4 l. kaffefløde
1 spsk. karry
salt og peber
evt. frisk salvie ca. 3 duske
Løget svitses i olie på en pande med karry, det skal ikke brunes. Kyllingen steges med i et par min. Forårsløg og sukkerærter dampes let og drænes for væske. Æg, fløde, salt, peber og evt. salvie piskes let sammen. Nu lægges tærtebunden i en form, derefter kommes kylling og løg over, derefter lægges forårsløg og sukkerærter på, æggeblandingen over. Til sidst lægges de halve tomater over. Bages ved 200 gr. i ca. 40 min.
TRIN 1 |
TRIN 2 |
FÆRDIGT RESULTAT |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar