tirsdag den 3. december 2013

3. DECEMBER, WOK MED SVINEMØRBRAD OG PALMEKÅL

I dag vil jeg dele en dejlig wok ret jeg har lavet. Palmekål står højt på indkøbslisterne i øjeblikket. Den er billig og meget velsmagende. Her er den makker med svinemørbrad. Vi har lige købt en halv øko gris, det er ikke første gang og jeg må sige man kan smage forskel.

1/2 svinemørbrad
2 cm selleri i tynde tændstikstore stykker
4 gulerødder  skåret som sellerien
1/2 pose palmekål ribbet og skåret i tynde strimler
1 bakke blandede svampe i mindre stykker
2 forårsløg i skrå stykker
1 fed hvidløg
1/2 pakke sukkerærter
karry
kokosmælk
kokosolie
 ris nudler
salt og peber

Start med at pudse mørbraden af og skære den i tynde stykker. Rens og gør alle grøntsager klar. Kog ris nudlerne som beskrevet på pakken, si vandet fra og sæt dem til side. Nu går det hurtigt. Rist kødet i kokosolie, tag op. Fortsæt med selleri, forårsløg og gulerødder, sæt til side. Næst svampe og hvidløg, når de er ristet af kommes karry og palmekål i, når det er klar kommes de øvrige ingr. i og varmes igennem, slut med sukker ærterne.  God fornøjelse.

MØRBRAD I WOK MED PALMEKÅL

Ingen kommentarer:

Send en kommentar