1/2 svinemørbrad
2 cm selleri i tynde tændstikstore stykker
4 gulerødder skåret som sellerien
1/2 pose palmekål ribbet og skåret i tynde strimler
1 bakke blandede svampe i mindre stykker
2 forårsløg i skrå stykker
1 fed hvidløg
1/2 pakke sukkerærter
karry
kokosmælk
kokosolie
ris nudler
salt og peber
Start med at pudse mørbraden af og skære den i tynde stykker. Rens og gør alle grøntsager klar. Kog ris nudlerne som beskrevet på pakken, si vandet fra og sæt dem til side. Nu går det hurtigt. Rist kødet i kokosolie, tag op. Fortsæt med selleri, forårsløg og gulerødder, sæt til side. Næst svampe og hvidløg, når de er ristet af kommes karry og palmekål i, når det er klar kommes de øvrige ingr. i og varmes igennem, slut med sukker ærterne. God fornøjelse.
MØRBRAD I WOK MED PALMEKÅL |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar