Så skal der lidt mad på bordet igen. Suppe passer sig jo så godt på denne årstid. Så det blev det i dag.
1 kylling
vand til at koge kyllingen i
400 g. jordskokker i tern
2 gulerødder og 1 gulerod i tern
3 porrer i tynde skiver
2 cm frisk ingefær, revet
2 løg 1 i 2 stykker og 1 hakket
2-3 spsk karry
1 lille dåse kokosmælk
12 fed hvidløg i små tern
Basmati ris
salt og peber
lidt smør
Kog kyllingen med 1 løg, gulerødder, porretoppe, salt og peber. Ca. 1 time.
Kog risen som anvist og sæt det til side.
Smelt smøret og klar grøntsagerne ( ikke porrer) og karryen i det. Hæld suppen fra kyllingen over og kog i ca. 20 min. Blend det. Kom kokosmælk, revet ingefær og porrer i og varm igennem. tag skindet af kyllingen og del kødet i mindre stykker, kom det i suppen og varm det med. Smag til med salt og peber. Server suppen med risen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar