onsdag den 11. december 2013

11. DECEMBER JORDSKOKSUPPE MED KARRY OG KYLLING

Så skal der lidt mad på bordet igen. Suppe passer sig jo så godt på denne årstid. Så det blev det i dag.

1 kylling
vand til at koge kyllingen i
400 g. jordskokker i tern
2 gulerødder og 1 gulerod i tern
3 porrer i tynde skiver
2 cm frisk ingefær, revet
2 løg 1 i 2 stykker og 1 hakket
2-3 spsk karry
1 lille dåse kokosmælk
12 fed hvidløg i små tern
Basmati ris
salt og peber
 lidt smør

Kog kyllingen med 1 løg, gulerødder, porretoppe, salt og peber. Ca. 1 time.
Kog risen som anvist og sæt det til side.
Smelt smøret og klar grøntsagerne ( ikke porrer) og karryen i det. Hæld suppen fra kyllingen over og kog i ca. 20 min. Blend det. Kom kokosmælk, revet ingefær og porrer i og varm igennem. tag skindet af kyllingen og del kødet i mindre stykker, kom det i suppen og varm det med. Smag til med salt og peber. Server suppen med risen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar