mandag den 4. november 2013

LAMMEBOV I STEGESO

Jeg bruger ofte min stegeso. Det er nemt og kødet bliver så dejligt saftigt og mørt. Her er det en lammebov der måtte stå for.

Lammebov
salt og peber
Ramsløgsalt ( min er hjemmelavet men man kan købe den)

Sæt stegesoen i ovnen og tænd den på 160 grader. Steg den i 3 t.

Tilbehør:

1 kg Rosenkål
1 lilleSpidskål
1 løg
1 spsk karry
1 fed hvidløg
2 dl piskefløde

Kartofler

Rens og halver rosenkålen. Skær spidskålet i tynde strimler. skær løget i skiver. Kog kartoflerne og skær dem i mindre stykker, steg dem i olie. Svits løget i lidt olie sammen med karryen uden at det bliver brunt, kom rosenkålen ved og svits dem med i 4-5 min., kom spidskålet ved og svits det med i 4-5 min.. Kom knust hvidløg ved og smag til med salt og peber, kom fløden på og varm det godt igennem. Nu er det klar til servering.


LAMMEBOV MED ROSENKÅL;SPIDSKÅL OG STEGTE KARTOFLER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar