Lammebov
salt og peber
Ramsløgsalt ( min er hjemmelavet men man kan købe den)
Sæt stegesoen i ovnen og tænd den på 160 grader. Steg den i 3 t.
Tilbehør:
1 kg Rosenkål
1 lilleSpidskål
1 løg
1 spsk karry
1 fed hvidløg
2 dl piskefløde
Kartofler
Rens og halver rosenkålen. Skær spidskålet i tynde strimler. skær løget i skiver. Kog kartoflerne og skær dem i mindre stykker, steg dem i olie. Svits løget i lidt olie sammen med karryen uden at det bliver brunt, kom rosenkålen ved og svits dem med i 4-5 min., kom spidskålet ved og svits det med i 4-5 min.. Kom knust hvidløg ved og smag til med salt og peber, kom fløden på og varm det godt igennem. Nu er det klar til servering.
LAMMEBOV MED ROSENKÅL;SPIDSKÅL OG STEGTE KARTOFLER |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar