mandag den 4. november 2013

ANDELÅR MED RISTEDE JORDSKOKKER OG PALMEKÅL

Så lige en opskrift mere.

 2 andelår

300 g. jordskokker
2 tsk paprika
salt og peber
olivenolie

1/2 pk. palmekål. en helt skøn kålsort.
1 skalotteløg
hvidløg
kokosolie til stegning
salt og peber

Perlespelt

Det er ikke så tit jeg følger en opskrift, men det gjorde jeg med andelårene og de blev meget gode så det kan anbefales at følge opskriften på pakken.

Skær jordskokkerne i tynde skiver og rist dem i olie og paprika, smag til med salt og peber.

Rens palmekålen og rib dem for de tykkeste stængler. Skær dem i mindre stykker. Skær løget i tynde skiver.

 Varm kokos olien op og svits løget uden at brune det, kom palmekål og hvidløg ved og steg det i nogen minutter, smag det til med salt og peber.

Kog perlespelten som anvist på pakken.

ANDELÅR MED PALMEKÅL

1 kommentar:

  1. Hej Jette.
    Dette har intet med lækre andelår at gøre:-) men jeg mangler din mailadresse. Mvh Helle - Garn10

    SvarSlet