mandag den 9. september 2013

SQUASHFRIKADELLER MED KARTOFLER OG GULERODSSAUCE

I aften står den på vegetarmad. Dejlige squashfrikadeller, ovn kartofler og gulerodspure`.
Start med kartoflerne.

Du skal bruge:

1/2 kg. kartofler
1 spsk karry
salt ( jeg brugte sesam salt)
Peber
olivenolie.

Vask kartoflerne og del dem i kvarte. Bland dem med karry, salt, peber og olie. Kom dem i et ildfast fad og sæt dem i en 200 grader varm ovn. Bag dem i ca. 45 min.

Til frikadellerne skal du bruge.

1 stor eller 2 mindre squash
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
rasp
salt og peber

Riv squashen og vend den med 1 spsk salt. Lad det dryppe af. Når den er dryppet godt af skylles den let. Bland den med det øvrige. Det er svært at sige hvor meget rasp der skal til, det skal være som en alm. frikadellefars. Steg dem på panden i olie.

Til gulerodspureèn skal du bruge:

6 gulerødder
1 fed hvidløg
2 spsk cremefraise

Skræl gulerødderne og kog dem møre i vand sammen med hvidløget. Hæld vandet fra og blend gulerødder og hvidløg, kom cremefraise i og varm igennem.

Jeg havde en porre der også skulle bruges og den stegte jeg på panden i lidt olie før jeg stegte frikadellerne og serverede til.

SGUASHFRIKADELLER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar