søndag den 22. september 2013

BAGT HOKAIDOMOS

Dette er en dejlig mos, som kan bruges både som en ret i sig selv sammen med en god salat, eller som tilbehør.

1 Hokaido græskar
1 fed hvidløg
1 løg
250 g. ricotta
2 æg
1 dl revet parmesan eller grana
citron timian
salt og peber

Skræl græskaret og skær det i tern, kog det mør i letsaltet vand ( ca. 25 min. ). Køl det lidt af.  Mos græskaret og bland hakket løg, revet hvidløg, ricotta, parmesan, æg og citron timian sammen. Krydder det med salt og peber og bag det i et ildfast fad i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 min.


BAGT HOKAIDOMOS

1 kommentar:

  1. Hej Jette
    Tak for mad - den var dejlig, vellykket og blev stort set spist op.
    Vi ses.
    Marianne

    SvarSlet