Hvide asparges 1 bundt
revet parmesan
salt og peber
Skræl de hvide asparges og bræk dem hvor de knækker naturligt. Kog dem i letsaltet vand til de er møre. Riv parmesan over og giv dem et drys frisk drys peber. Spis dem med det samme mens de er varme. Bedre bliver det ikke.
4 små lamme koteletter
1 sød kartoffel, revet groft
1 bagekartoffel, revet groft
3 gulerødder, revet groft
1 lille stykke selleri, revet groft
1 rødløg i små tern
1 hvidløg, fint hakket
1 bæger ricotta
2 æg
salt og peber
revet parmesan
2 håndfulde frisk spinat, skyllet og dampet
2 dl creme fraiche
1 fed knust hvidløg
lidt revet citronskal
salt og peber
Bland alle ingr. til grøntsags klatterne undtagen parmesanen, den drysses over til sidst. Sæt dem som klatter på bagepapir på bradepanden. Bag dem ved 200 grader i 30 min.
Knug spinaten fri for væde, hak den meget fint og bland den med de øvrige ting til saucen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar