Stokken af 1 broccoli skrællet og skåret i små tern
2 dl. perle byg
ca. 4 dl vand
smør og oliven olie
1 stort skalotteløg i tern
1 fed hvidløg i små tern
bredbladet persille
2 spsk.parmesan, fint revet.
salt og peber.
finthakket bredbladet persille til pynt.
Først tog jeg 2 rødspætter og skar en lille lomme i dem, her kom jeg hakket persille og lidt smør, lagde dem i et smurt ildfast fad og dampede dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Nu byg"otto"en: Svits det finthakkede løg i olie til det er klart, så kommes perlebyggen i og svitses lidt med til de er blandet godt. Hvidløg kommes ved. Det hele dækkes med vand og koger i ca. 15 min. Broccoli i tern kommes ved og koger med i 5 min. Smag til med salt og peber. Vend parmesan i. Evt. lidt koldt smør til at gøre det lidt mere cremet ( kan udelades). Pynt med finthakket bredbladet persille.
Server med Grønne bønner dampet i 3 min.
Opskriften er til 2 pers.
BYG"OTTO" MED DAMPET RØDSPÆTTE OG GRØNNE BØNNER |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar